OM OSS

Om oss Menneskene

Bak Helgeland Servering står to utelivsgrupperinger som har hatt stor suksess de siste 10 årene.

Selskapet Grøven AS drifter og eier restaurant- og hotellkonseptet «Til Elise - Fra Marius» i Utskarpen. Skagstindgruppen AS drifter og eier 13 uteliv- og restaurantkonsepter i Oslo sentrum.

Til Elise - Fra Marius

Mars 2015 ble gården Utskarpen kjøpt, og konseptet «Fra beite til bord» født. Tre år senere åpnet «Til Elise - Fra Marius» dørene i Utskarpen, like utenfor Mo i Rana. Bak selskapet står Marius Martinsen og Elise Bratteng Rønning. Begge utdannede kokker med både internasjonal og nasjonal erfaring. På kun fem år har de etablert en av Nord-Norges fremste restaurant- og overnattingskonsepter, og høster svært gode anmeldelser fra både gjester og kritikere. Selskapet har i dag seks ansatte og helårsdrift.

Skagstindgruppen

Skagstindgruppen ble etablert i 2014 og har de siste årene utviklet seg til å bli en av de ledende utelivsgrupperingene i Oslo. Med fokus på aktivitetsbasert uteliv, resultatbasert drift, og et hovedkontor i sentrum av Oslo har de evnet å levere positive resultater siden oppstart. Totalt er det 240 ansatte i selskapet, som i år omsetter for 350 millioner kroner.

Helgeland Servering skal være en ledende aktør innen servering og aktivitetsbasert uteliv i regionen.

Vi ønsker å skape et samlingspunkt som både innbyggere i regionen og de ansatte skal være stolte av.
— Daglig leder Elise Bratteng

MENNESKENE

Om oss Menneskene

  • Elise Bratteng Rønning

    DAGLIG LEDER

    I 2008 vant Elise OL-gull som kokk med det Norske kokkelandslaget. Etter hun fullførte prestisjestudiet ‘Ecole Hotelier de Lausanne’ i Sveits har hun flyttet fokus over til utvikling og drift av kvalitetskonsepter. Fra ‘Kulinarisk Akademi’ til ‘Til Elise Fra Marius’, og nå ‘Helgeland Servering’.

    +47 958 95 308 │ elise@tilelise.com

  • Marius Martinsen

    FAGANSVARLIG

    Frem til sommeren 2014 jobbet Marius Martinsen som sjef på Restaurant Oro i Oslo. Han har tidligere vært kjøkkensjef på Haga restaurant som var innehaver av en stjerne i Michelin-guiden, og er medeier i Grøven AS.

    marius@tilelise.com

  • Morten Guldvik

    DAGLIG LEDER SKAGSTINDGRUPPEN

    Før han startet Skagstindgruppen har Morten vært daglig leder for to Rema 1000-butikker, vært markedssjef i Strømsgodset toppfotball, drevet Norges største Countryfestivaler og vært daglig leder i Bodø Håndballklubb. Skagstind består i dag av 240 ansatte og en årlig omsetning på 350 millioner.

    +47 930 98 281 | morten@skagstind.no

  • Daniel Gangsø

    LEDER BOOKING / EVENT

    Tidligere medeier og salgssjef i Brimi Eventyr AS er nå medeier av Skagstindgruppen og leder for booking og utvikling i samme selskap. Med fokus på å skape kundeopplevelser, og tilpasse konsept og innhold for målgruppen, har Daniel ansvar for å skape volum og fornøyde gjester.

    +47 902 35 086 | daniel@skagstind.no

Personvern │ Foto: Emilie Solbakken, CH, og Kristoffer Møllevik hos Visit HelgelandTorstein Finnbakk hos Unsplash │ Nettside: Scope Creative © 2022 Helgeland Servering. Organisasjonsnummer: 928 859 134. All Rights reserved.