Brenner du for faget, og kunne tenkte deg en jobb på vår nye franske restaurant?

  • Du er service innstilt, og liker å prate med folk!

    Du liker å ha mange baller i luften.

    Du har minimum 1 års erfaring fra servering / service næring.

    Du er organisert, detaljfokusert og til og stole på.

    Du er lidenskapelig opptatt av jobben din.

    Du er nysgjerrig og liker å utvikle deg.

    Du har interesse for det norske eller skandinaviske kjøkken.

  • Alle våre ansatte får god opplæring!

    Og. konkurransedyktige betingelser.

    Du får jobbe med teamet i Helgeland Servering som er nyskapende i regionen.

    Denne jobben vil være et godt springbrett til videre karriere innenfor kokkefaget.

VÅRE STILLINGER

VÅRE STILLINGER

Heltid & Deltid
Oppstart august/september

KOKKER

Vi trenger flere typer kokker, fra deg som er nyutdannet og vil lære, til erfarne.
Arbeidsoppgavene vil dermed variere etter kvalifikasjoner, men overordnet inkluderer det:

  • Utføre daglig prepp

  • Følge Brasseriets oppskrifter på de ulike rettene

  • Følge opp HACCP på kjøkkenet til enhver tid

  • Service tirsdag-lørdag

  • Forberede og legge opp rettene som skal serveres i Brasseriet

  • Forberede og legge opp lunsj som skal serveres til møtelokalene

  • Sørge for at utstyr, kjøkkenet og lagringsområdene forblir rene til enhver tid


Heltid/Deltid
Oppstart august/september

SERVITØRER

Vi er på utkikk etter deg som kan være vårt ansikt utad, og servere våre gjester med god service. Typiske arbeidsoppgaver er:

  • Ta imot gjester og guide dem til deres bord.

  • Presentere menyen og gi anbefalinger basert på gjestenes preferanser.

  • Ta imot bestillinger for mat og drikke fra gjestene.

  • Servere mat og drikke til gjestene med profesjonalitet og omsorg.

  • Sørge for at gjestene har alt de trenger under måltidet, som ekstra bestikk, servietter eller påfyll av drikke.

  • Svare på spørsmål om retter, ingredienser eller allergihensyn.

  • Håndtere betalinger og utstede regninger til gjestene.

  • Rengjøre og rydde opp i bord og serveringsområdet for å opprettholde en ren og ryddig atmosfære.

  • Samarbeide med kjøkkenpersonalet for å sikre jevn og effektiv service.

  • Gi utmerket kundeservice og være lydhør for gjestenes behov og ønsker.

Vi har også en bar som vil ha en fast bartender som både supplerer servitører og serverer egne gjester.

Send din CV til helgelandservering@gmail.com eller legg inn info i skjema under.